20060530

Nii paljudel inimestel on raske. Neil on väga erinevad materiaalsed või vaimsed probleemid. Sul tekib meeletu soov neid aidata. Osta neile kõik asjad mida normaalseks eluks vaja on. Aga kui sul ei ole raha, et teiste muresid leevendada ja neid kasvõi materiaalsetest hädadest välja aidata? Vähemalt üks asi on. Sul on võimalus kuulata nad ära, mitte hukka mõista või öelda banaalsusi nagu: hea, et sul niigi on, või muud sarnast. Sul on võimalus olla inimeste vastu hea.

Headust on viimasel ajal nii väheks jäänud.

3 Kommentaari:

Blogger Mait ütles...

Oh midagi materjaalset anda polegi üldse tähtis. Pealegi olen ma veendunud, et asjad annavad hetkelist naudingut. Aga hea sõna on see mida saab anda. Ja millise emotsiooni see võib teisele inimesele anda - see jääb ja jääb kauaks.

30/5/06 14:26  
Blogger _l_l_ ütles...

Raamatutes, telekas või raadios räägivad inimesed oma muredest. Pahatihti Eesti puhul on need materiaalsed. Ma seda varianti pidasingi silmas. Või siis see saade telekas kus inimeste majad parandatakse ära ja antakse neile ka vajalikke asju juurde. Aga jah, emotsioonid kaaluvad ka palju.

30/5/06 15:56  
Blogger Mait ütles...

Sa mõtled "Home Makeoverit", kus peredele tehakse uued majad? See on kift küll.

Aga enda mättaotsast võetuna, kui oleks valida moraalse ning materjaalse toetuse vahel, valiks kõhklematult moraalse. Pealegi raha on võimalik teenida lihtsalt, kui on moraalne toetus, vastupidi ehk mitte nii väga:)

30/5/06 17:47  

Post a Comment

<< Kodu